Dansand _classic

SØTORVET OG TILSTØDENDE PLADSER:

Kl. 10.00-16.00:
På Søtorvet mødes i hundredevis af forskellige klassiske biler og publikum kan få en snak med de stolte ejere. Her kan man også møde mange bilklubber og se masser af sjældne køretøjer. Der er mulighed for at købe forfriskninger. Ved punkthusene på Papirfabrikken mødes Lotus-klubben med 40 flotte biler og

Kl. 10.00-16.00:
På Rådhus P-Øst er der Amerikanerbil-træf. Det er parkeringspladsen til venstre for Rådhuset lige overfor Søtorvet. Kom og se de store flotte biler og få en snak med ejerne, der gerne fortæller om deres biler. Her kommer mange forskellige modeller, så der er masser at se på.

Kl. 10.00-16.00:
Hippielejr på Søtorvet. Her træder du ind i en tidslomme fra 70'erne med biler, campingbusser og andre køretøjer, en lejr befolket med hippier fra de glade dage med "Make Love not War".

SØVEJSAREALET:

Kl. 08.00-16.00:

Dansand Classic Sprint midt i byen - Danmarks smukkeste motorløb på Søvej langs vandet er en DM-afdeling. På en afspærret rute kører klassiske racerbiler og sportsvogne om at få den bedste tid. Det bliver meget publikumsvenligt og i ryttergården kan man komme helt tæt på både biler og kørere. Nye kørere kan tage licens ved et kursus på selve dagen. Tilmelding til Dansand Classic Sprint på www.hms.dk.
Intet andet sted i Danmark kan publikum komme gratis til motorløb og overskue hele banen fra de fleste steder.

Kl. 10.00-16.00:
På "Classic Street" bag rådhuset er der et stort marked med autorelaterede varer, samleobjekter, udstillinger og meget andet.

Kl. 18.30-22.00:
Deltagerfest for tilmeldte og inviterede gæster. Her nydes en 3-retters menu og hygges med lidt gedigen bilsnak. Prisen er 175 kr. pr. deltager for maden.