Der sker noget i Silkeborg i august og september
Automania Silkeborg Automobilfestival får byen til at summe af bilmotorer den sidste weekend i august fra fredag den 25. til om med søndag den 27. august.

Yeti -adventure -challenge _1.jgp

Yeti Adventure Challenge fredag og lørdag den 2-3/9
Det er navnet på Danmarks mest ufordrende ekstremrace, hvor deltagerne løber, cykler, sejler, svømmer, rapeller og klatrer sig gennem det vildeste holdløb. Der startes med en prolog i aftentimerne fredag. Om natten starter de første hold fra Yeti/Nordisk-torvet på Papirfabrikken og kæmoer sig gennem ruten, hvor deltagerne testes til det maximale. Der er 3 forskellige distancer og alle hold kommer i mål på Papirfabrikken lørdag den 27. august.

Link til Yeti adventure challenge

Dtc

DTC Race på FDM JyllandsRingen fredag, lørdag og søndag
 den 18-19-20/8

Det spiller rigtig godt sammen med Automania at vi også kan præsentere de moderne sportsvogne og racerbiler i samme weekend. Her kan man møde Danmarks ypperste racerkørere som Jan Magnussen, John Nielsen og Peter Elgaard i deres svulmende racere.

Larslilholt

Lars Lilholt band i Indelukket lørdag den 2. september kl. 20
Det er efterhånden også blevet en tradition at De Lyse Nætters Orkester, som Lars Lilholt Band også kaldes, spiller på friluftsscenen i Indelukket. Og 2016 er ingen undtagelse, så her bliver der også gang i den. Der plejer at være totalt udsolgt til denne koncert og det bliver der nok også i år, for det er et af Danmarks mest populære koncertorkestre. Så kan vi jo også være stolte af, at de kommer fra egnen.

Triathlon3

Triatlon ved Østre Søbad søndag
 den 27/8
Danmarks smukkeste triathlonløb afvikles med Østre Søbad som base søndag den 28. august med deltagelse af Danmarks fremmeste udøvere. Det er Silkeborg Motion_Tri Klub der står bag arrangementet, der også efterhånden er blevet en tradition på denne sidste august-søndag.