Den sidste weekend i august - der sker noget hele tiden 26-28/8
Automania Silkeborg Automobilfestival får byen til at summe i denne weekend. Det er blevet en tradition over de sidste 10 år. Men i 2016 sker der mange andre ting i den samme weekend. Silkeborg er virkelig blevet en by, der tiltrækker store og meget forskellige events

Yeti -adventure -challenge _1.jgp

Yeti Adventure Challenge fredag og lørdag
Det er navnet på Danmarks mest ufordrende ekstremrace, hvor deltagerne løber, cykler, sejler, svømmer, rapeller og klatrer sig gennem det vildeste holdløb. Der startes med en prolog i aftentimerne fredag. Om natten starter de første hold fra Yeti/Nordisk-torvet på Papirfabrikken og kæmoer sig gennem ruten, hvor deltagerne testes til det maximale. Der er 3 forskellige distancer og alle hold kommer i mål på Papirfabrikken lørdag den 27. august.

Link til Yeti adventure challenge

Dtc

DTC Race på FDM JyllandsRingen fredag, lørdag og søndag


Det spiller rigtig godt sammen med Automania at vi også kan præsentere de moderne sportsvogne og racerbiler i samme weekend. Her kan man møde Danmarks ypperste racerkørere som Jan Magnussen, John Nielsen og Peter Elgaard i deres svulmende racere.

Larslilholt

Lars Lilholt band i Indelukket lørdag kl. 20
Det er efterhånden også blevet en tradition at De Lyse Nætters Orkester, som Lars Lilholt Band også kaldes, spiller på friluftsscenen i Indelukket. Og 2016 er ingen undtagelse, så her bliver der også gang i den. Der plejer at være totalt udsolgt til denne koncert og det bliver der nok også i år, for det er et af Danmarks mest populære koncertorkestre. Så kan vi jo også være stolte af, at de kommer fra egnen.

Triathlon3

Triatlon ved Østre Søbad søndag

Danmarks smukkeste triathlonløb afvikles med Østre Søbad som base søndag den 28. august med deltagelse af Danmarks fremmeste udøvere. Det er Silkeborg Motion_Tri Klub der står bag arrangementet, der også efterhånden er blevet en tradition på denne sidste august-søndag.