Soetorvet

Der bliver knald på programmet hele weekenden. Fredag åbnes Automania af Silkeborgs borgmester Steen Vindum, der har lovet at komme i en af sine veteranbiler kl. 16.00, men allerede inden vil der være underholdning fra årets musical i Jysk Musikteater: Den eneste ene.

Om lørdagen er der træf for amerikanerbiler på Rådhus P-Øst lige overfor Søtorvet. Der deltager altid masser af flotte amerikanere og nu kan man se de fleste på samme sted og få en snak med ejerne.

Lørdag aften bliver der holdt en deltagerfest i det store telt på Jyske Banks parkeringsplads med spisning og musik. Tilmelding er nødvendig og alle er velkommen. Du tilmelder dig via knappen på forsiden.

Søndag har vi ambition om at lave det største træf for klassikere og veteraner på Søtorvet, så derfor serverer vi stegt flæsk med persillesovs for alle deltagere og deres passagerer for KUN 60 kr. pr. portion. Dette bestilles også via en knap på forsiden.

Desuden kårer vi Automanias flotteste bil om søndagen på Søtorvet. Alle kan være med og både publikum og deltagere kan stemme.

  Køb en stand på "Classic Street"

  Hvis du handler med reservedele, biludstyr, andre bilrelaterede ting, tøj eller lignende, har du mulighed for at komme i kontakt med masser af mennesker på "Classic Street" lørdag den 26. august. Den viste stand er på 3 x 6 meter.

  En stand på 3x3 meter koster...

  Læs mere

  "Classic Street"

  På vejen bag rådhuset og Søjlehuset, som forbinder Rådhus P Øst (klassisk biltræf) med Rådhus P Vest (ryttergården), etableres "Classic Street" med vintage marked og udstillinger lørdag fra kl. 10-16. Det er den naturlige vej fra biludstillingen på Søtorvet...

  Læs mere

  Dansand motorløb

  Lørdag den 26. august køres Dansand Classic Sprint, en DM-afdeling i HillClimb. Man regner med at der bliver fuldt hus med 70 deltagere og der er gratis adgang for publikum - både omkring banen, men også i ryttergården.

  Læs mere

© 2014 Automania. Website af: attityde.dk, digital kommunikation