Soetorvet

Der bliver knald på programmet hele weekenden. Fredag åbnes Automania på Torvet af Silkeborgs borgmester Steen Vindum, der har lovet at komme i en af sine veteranbiler kl. 16.00, men allerede inden vil der være underholdning fra årets musical i Jysk Musikteater: Cabaret.

Om lørdagen er der træf for bl.a. Triumph på Rådhus P-Øst lige overfor Søtorvet. Der er også andre bilmærker på pladsen, men Triumph-klubben får en del af den for sig selv til de spændende modeller. Der er også biltræf for alle mærker på Søtorvet og Avistorvet, ligesom der køres Dansand Classic Sprint på Søvej og afholdes Classic Street bag Rådhuset.

Som noget helt nyt er der militærkøretøjstræf i Lunden på Vestergade, hvor der virkelig er noget for militærinteresserede at se på (desværre aflyst - biler udstilles i stedet på Rådhus P-Øst). I p-kælderen under Torvet, som vi venligst har lånt af A. Enggaard og Q-Park, er der en meget speciel biludstilling med utroligt sjældne køretøjer og afsindig dyre specialbiler, som f.eks. Ferrari, Alfa Romeo, Bugatti m.fl.

Lørdag aften bliver der holdt en deltagerfest i det store telt på Jyske Banks parkeringsplads med spisning. Tilmelding er nødvendig og alle er velkommen. Du tilmelder dig via knappen på forsiden.

 

  Biludstilling i p-kælderen under Torvet

  A. Enggaard og Q-Park har venligst stillet parkeringskælderen under Torvet til Automanias rådighed. Her bliver der en udstilling af biler, som man garanteret ikke ser hver dag. Dels fodi de er sjældne og dels fordi de er så dyre at kun meget få har råd til at købe dem. Her ...

  Læs mere

  Militærudstilling

  OBS: DENNE UDSTILLING UDGÅR AF PROGRAMMET! Der udstilles køretøjer på Rådhus P-Øst lørdag kl. 10-16.

  I forbindelse med Kulturby 2017 har vi arrangeret en særudstilling af militærkøretøjer i Lunden på Vestergade lørdag den 26. august kl. 10-15. Her ka...

  Læs mere

  Køb en stand på "Classic Street"

  Hvis du handler med reservedele, biludstyr, andre bilrelaterede ting, tøj eller lignende, har du mulighed for at komme i kontakt med masser af mennesker på "Classic Street" lørdag den 26. august. Den viste stand er på 3 x 6 meter.

  En stand på 3x3 meter koster...

  Læs mere

  "Classic Street"

  På vejen bag rådhuset og Søjlehuset, som forbinder Rådhus P Øst (klassisk biltræf) med Rådhus P Vest (ryttergården), etableres "Classic Street" med vintage marked og udstillinger lørdag fra kl. 10-16. Det er den naturlige vej fra biludstillingen på Søtorvet...

  Læs mere

  Dansand motorløb

  Lørdag den 26. august køres Dansand Classic Sprint, en DM-afdeling i HillClimb. Man regner med at der bliver fuldt hus med 70 deltagere og der er gratis adgang for publikum - både omkring banen, men også i ryttergården.

  Læs mere

© 2014 Automania. Website af: attityde.dk, digital kommunikation