Rectangle 203 (1)

Om Silkeborg

Der sker noget i Silkeborg i august og september.

Automania Silkeborg Automobilfestival får hvert år byen til at summe af bilmotorer den sidste weekend i august. I 2024 fra fredag den 23 august til og med lørdag d. 24 august.

Yeti Adventure Challenge 
Det er navnet på Danmarks mest udfordrende ekstremrace, hvor deltagerne løber, cykler, sejler, svømmer, rappeller og klatrer sig gennem det vildeste holdløb. Der startes med en prolog i aftentimerne fredag. Om natten starter de første hold fra Yeti/Nordisk-torvet på Papirfabrikken og kæmper sig gennem ruten, hvor deltagerne testes til det maximale. Der er 3 forskellige distancer og alle hold kommer i mål på Papirfabrikken.

Link til Yeti adventure challenge

Yeti Adventure Challenge 1Jgp 247X139
Dtc 248X150

DTC Race FDM JyllandsRingen 

Det spiller rigtig godt sammen med Automania at vi også kan præsentere de moderne sportsvogne og racerbiler i samme måned. Her kan man møde Danmarks ypperste racerkørere som Jan Magnussen, John Nielsen og Peter Elgaard i deres svulmende racere.

Lars Lilholt band i Indelukket 
Det er efterhånden også blevet en tradition at De Lyse Nætters Orkester, som Lars Lilholt Band også kaldes, spiller på friluftsscenen i Indelukket. Der plejer at være totalt udsolgt til denne koncert og det bliver der nok også i år, for det er et af Danmarks mest populære koncertorkestre. Så kan vi jo også være stolte af, at de kommer fra egnen.

Larslilholt 252X166
Triathlon3 257X171

Triatlon ved Østre Søbad
Danmarks smukkeste triatlonløb afvikles med Østre Søbad som base med deltagelse af Danmarks fremmeste udøvere. Det er Silkeborg Motion_Tri Klub der står bag arrangementet, der også efterhånden er blevet en tradition på denne sidste august-søndag.

Udviklet af attityde.dk