Vulcan1

I forbindelse med Automania Silkeborg Automobilfestival fra fredag den 24. til og med søndag den 26. august, bliver der arrangeret et kæmpemæssigt VW-træf.

Hoveddagen er lørdag den 25. august, men for dem der vil være med alle dage, er der mulighed for at bestille overnatning på Hesselhus Camping.

Søndag den 26. august kl. 09.00-11.00 er der morgenkaffe hos Vulcan VW i Silkeborg, der er beliggende i Bilernes Hus på Bredhøjvej. Vulcan sponserer kaffe og rundstykker til alle i luftkølede VW'er. Samtidig er der udstillet nogle VW-veteraner fra importøren og der er mulighed for en rundtur i huset på egen hånd.

Fredag den 24. august er der åbning på Torvet i Silkeborg ved borgmester Steen Vindum og derefter præsenteres de deltagende biler.

Lørdag er der motorløb på Søvej, der med rette betegnes som Danmarks Smukkeste motorbane. Her kører veteraner og klassiske sportsbiler mod uret på en teknisk krævende bane, hvor tilskuerne har gratis adgang. Her kan vi bl.a. præsentere formel 1 biler fra 30.'erne som Bugatti, Abarth m.fl. - og der er rigtig mange af dem.
Lørdag er der ligeledes Classic Street med boder bag rådhuset og kæmpe biltræf i Lunden på Vestergade, der ligger naturskønt ned mod Silkeborg Langsø.

Søndag byder vi på morgenkaffe med rundstykker i Lunden for alle deltagere og det er gratis, ligesom alt andet ved Automania. I Lunden hygger vi os med biltræf og snak om bilerne indtil midt på eftermiddagen, hvor man begynder at bryde op.

TILMELDING

Vi vil gerne kende dit navn og vide hvilken bilmodel, du deltager i. Du må meget gerne sende en mail til Børge Mortensen på mail@vw-bobbel.com med oplysningerne.

Vi glæder os til at se dig!